Reviews from Kyoto Sushi Hengelo

Recent reviews

5.0
Sylvia
13 August 2022

Wij hadden een verrukkelijke maaltijd. Heerlijk vers en mooi op tijd bezorgd

Christiaan Ballast
13 August 2022

Altijd perfecte en lekkere 🍣 sushi! Veel aanbod, prima service en bezorging….prima

Wilma naberhuis
12 August 2022

Weer lekker als altijd Alleen wat ik jammer vind ik had een bestelling van 162 euro dat ik 4 euro bezorgkosten dan moet betalen

C
5 August 2022

HEERLIJK

Annette Welberg
4 August 2022

De sushi smaakte goed. De stukjes sushi vielen uit elkaar. De rijst plakte niet goed waardoor je de sushi niet goed met stokjes kon eten.

Nino
31 July 2022

Wederom weer heerlijk gegeten!

Ann
26 July 2022

Heerlijk gegeten, wel heel weinig Chuka wakame (zeewier salade) voor € 4,50..

Belinda
23 July 2022

Heerlijk verse sushi precies op de afgesproken tijd gebracht top!!

Johan de Jong
19 July 2022
Dennis
19 July 2022

Altijd weer top sushi en bezorgers vriendelijk en netjes.

Debbie
18 July 2022

Ik word altijd heel blij van jullie sushi!! Het smaakt heerlijk, is betaalbaar en mooie porties!! Kortom een verwenmomentje voor de innerlijke mens....

sergio Naberhuis
18 July 2022

Weer heerlijk zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Corine
15 July 2022
Lotte
14 July 2022

Snelle bezorging, goede sushi!

Minke
14 July 2022
S.
8 July 2022

Het was weer heerlijk en vlot bezorgd in Oldenzaal.

Bert Bakkers
6 July 2022
Jacques & Astrid
5 July 2022
Sylvia Tanke
3 July 2022

Alles was weer lekker en snel bezorgd.

Peter van Duin
29 June 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten

Judy Boom
29 June 2022
Leushuis
23 June 2022

Helaas was de avocado niet ready to eat en dus erg hard dat was jammer. Voor de rest heerlijk

Fred Wouda
22 June 2022
K
22 June 2022

Ik kreeg niet hetgeen dat ik besteld had helaas…

Jacques
22 June 2022

😋👍

Nino
20 June 2022

Eten was supper, helaas was onze bestelling verkeerd geleverd en hadden we 2 bakken garnalen ipv gyoza kip

Saf
18 June 2022

Het was weer heerlijk, erg blij met de nieuwe geflambeerde zalm gerechten. De edamame zou wat ons betreft nog wat zachter mogen.

Christian
17 June 2022

Kwaliteit is voortreffelijk. Echt heel goed.

Marielle
17 June 2022
Peter van Duin
12 June 2022

Snelle bezorging. Heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ingrid
9 June 2022

wij hebben de familiebox besteld, wat een feest was dat. Ziet er prachtig uit en smaakte heerlijk. Super vers en voldoende voor 4 tot 5 personen.

Christian Rietman
8 June 2022

Zoals gewoonlijk heerlijke sushi!

Stephanie
1 June 2022

Heerlijke sushi.. beste uit Hengelo

van de Biezen
30 May 2022

Per ongeluk een verwisseling van 2 gerechten en dit telefonisch gemeld. Werden direct nabezorgd. Top service!

Anne Buitelaar
27 May 2022
Pauline
27 May 2022
Rina Reijerink
27 May 2022

Het was weer heerlijk 🤤

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schmidt
27 May 2022
Merle
26 May 2022
Elly Reimerink
26 May 2022

Heerlijk gegeten!

Anneke
25 May 2022

Goede kwaliteit sushi en verse ingrediënten poke bowl. Loempia's hadden iets knapperiger gemogen maar op zich prima.

De jong
25 May 2022
Wilma naberhuis
23 May 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten 🥰

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Etienne
22 May 2022
F.O. Wouda
9 May 2022

prima als altijd en keurig op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danielle
8 May 2022

Heerlijke sushi en op netjes op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Germa
7 May 2022
Nino
5 May 2022

Het smaakten weer geweldig!

Bas Perik
4 May 2022

het was weer uitstekend

Nick Baartman
3 May 2022

Altijd een uitstekende kwaliteit, bezorging op tijd en een genot voor de smaakpapillen!

Annemiek
3 May 2022

Zeer smaakvolle goed gevulde pokebowl.

Stefanie nijhof
1 May 2022
Carmen Beuvink
1 May 2022
Peter van Duin
1 May 2022

Nvt

Sil & Kim
30 April 2022

Heerlijk

Daan
29 April 2022

Super lekkere sushi! Bezorging duurde wel wat lang voor een doordeweekse avond.

Anneke
28 April 2022

Erg lekker, maar niet goedkoop.

Ruthie
24 April 2022

Heerlijke sushiboxen gehad, genoten!

Kuipers
24 April 2022

Weer heerlijk gegeten, onder andere de 2 nieuwe specials besteld en deze zijn ook echt top!

Jacques
20 April 2022
Schmidt
19 April 2022
Marrith
18 April 2022

Super lekker en altijd op tijd bezorgd 👍

Wim
18 April 2022

Heerlijke sushis, mooie samenstelling van pakket

Arends
18 April 2022

Sushi was heerlijk. De bezorger was netjes en het eten werd precies op tijd gebracht volgens afspraak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nino
17 April 2022

Het was weer top!!

Tamara Snijders
15 April 2022

Sushi was wederom heerlijk! Supervers! De beste v Hengelo

J.A.M. Schreijer
13 April 2022

Precies op tijd. Zag er fantastisch uit en was superlekker!!!

Carla
13 April 2022
Frank
9 April 2022
Wouter
5 April 2022

Heerlijke verse sushi & sashimi

Ria
3 April 2022

Heerlijke sushi en bezorgt op geplande tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

-
29 March 2022
Marije
27 March 2022
Leferink
27 March 2022

Op tijd geleverd en van hoge kwaliteit, aanrader.

Ronald
26 March 2022

Altijd goed eerder geleverd dan eerder aangegeven. Super lekker

Edwin
25 March 2022
Christian Rietman
23 March 2022

Heerlijk!

Iris
22 March 2022
Marleen
20 March 2022
Nino
20 March 2022

Het eten smaakte uitstekend

Muriel
19 March 2022

Was echt heerlijk en keurig op tijd!

Fred Wouda
15 March 2022

Prima constante kwaliteit

Schipper
14 March 2022

Onze kennismaking met Kyoto Sushi was zeer positief en zeker voor herhaling vatbaar!

8
12 March 2022
Anoniem
11 March 2022

Dragonbox zat overal spicy kruiden op was teveel.

K
9 March 2022

Super verse sushi. Erg tevreden!

B.
8 March 2022

Netjes bezorgd en heerlijke pokebowl!

Lisa
2 March 2022
Christian Rietman
25 February 2022

Heerlijk!

Ellis
21 February 2022

Kwaliteit is echt top! Echte aanrader!

Rene Kruis
21 February 2022

Perfect en vlot, zelfs bij storm!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Morsink
21 February 2022

Prijs is te hoog voor deze kwaliteit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marieke V
19 February 2022

Lekkere sushi, goed verpakt en keurig op tijd bezorgd. Complimenten!

RC
17 February 2022

Eerste keer besteld en afgehaald - vanuit enschede vanwege de goede recensies die ik van bekenden kreeg. Eenmaal daar een wat aparte situatie, blijkt dat ze in een snackbar zitten maar verder was alles prima verzorgd binnen. De sushi was lekker, de standaard soorten waren goed - net zoals bij de meeste bekende zaken. Echter de specials waren top, net wat extra aandacht en ingrediënten om een nieuwe smaakbeleving te krijgen. Prijs is duurder dan gemiddeld maar het zeker waard. Wij komen terug.

Esther
15 February 2022

Prachtig geserveerd. Heerlijk!

J
14 February 2022
Linda Eijssink
13 February 2022

Het was weer heerlijk! Wel jammer dat jullie niet bezorgen bij ons.

Lotte
11 February 2022

Altijd heerlijk en goed!! Veel beter dan andere Sushi uit Oldenzaal dus laten het graag uit Hengelo overvliegen hahah

Lynn Stokkentreeff
11 February 2022

Verwachte bezorgingstijd kwam niet overeen met hoelaat het geleverd werd. Was lekker!

Marion
9 February 2022

Heerlijke sushi!!! Bezorging vriendelijk en volgens afspraak.

Saskia Roetgerink
5 February 2022

Heerlijk gegeten!

Betsie
1 February 2022

Erg goed en zoals altijd perfect op tijd

Post Raymond
31 January 2022

Superlekker én supersnel.....ineens! Willen we wel vaker doen, alleen de prijs houd ons tegen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S.
31 January 2022

Het was weer heerlijk en vlot bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mieke
30 January 2022

Wederom heerlijk gegeten! En keurig aangegeven wanneer de bezorger kwam. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacques Berens
29 January 2022
Barbara
28 January 2022

Heerlijke sushi en geweldig hoe leuk ze met de verjaardag om gingen !

Natascha
23 January 2022

Sushi was prima ! Maar wij hadden ook 2x de biefstuk puntjes besteld, best grote uitgave €30,— tot onze grote spijt was het niet gaat, rauw vlees en heel erg vet, stukken vet hing er nog aan. Dit was erg teleurstellend aangezien normaal dit altijd zo lekker is. We hebben het weg moeten gooien. Foto’s zijn beschikbaar !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danielle
23 January 2022

Was weer heerlijk en netjes op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis
23 January 2022

Het was weer genieten van de sushi. ik kan iedereen deze sushi Aanraden!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annamarie
23 January 2022

Heerlijke sushi en de bezorging precies op tijd

Edwin
22 January 2022

Superlekker en supersnel bezorgd

Stefanie Nijhof
22 January 2022
Mevr. Koster
21 January 2022

Altijd heel lekker. Vandaag was de kant en klaar vega box helemaal uitgedroogd.

marco
21 January 2022
R.A. Smand
17 January 2022

Super vers en lekkere sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal
16 January 2022

was top

Rinske
15 January 2022

Zoals altijd heerlijk :)

Hemmelder
15 January 2022

Keurig op tijd bezorgd en prachtig verpakt. De kwaliteit van de gerechten was bovenmatig goed, het was lang geleden dat we zo heerlijk sushi gegeten hebben. Alles was met toewijding gemaakt en we hebben ervan genoten.

Christian Rietman
15 January 2022

Heerlijk en vers!

Tamara
14 January 2022
Elke
12 January 2022

Super lekker! Perfect gevulde sushi en op tijd klaar

Post
10 January 2022

Superlekker....alleen de prijs is wat aan de hoge kant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marc
10 January 2022

Vers

Bos
8 January 2022

Wel prijzig maar heerlijk!

Christian Rietman
7 January 2022

Zoals altijd perfect! Heerlijk!

Betsie
2 January 2021

Weer ontzettend lekker en perfect op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sabine
2 January 2021

Niet goedkoop maar zeer de moeite waard.

S
1 January 2021

Het eten was heerlijk maar de warme gerechten waren bijna koud .

L. Hek.
1 January 2021

Heerlijk gegeten.

D.
31 December 2021
Nino
31 December 2021

Heerlijk van smaak en de bestelling staat altijd mooi optijd klaar!

E & L
29 December 2021

Wij hadden de dragon box besteld. We eten vaak sushi, maar Kyoto heeft echt de allerbeste sushi!

Jorieke
27 December 2021
P.H. van der Heijden
26 December 2021

We hebben weer enorm genoten van de overheerlijke sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mandy van Oeveren
26 December 2021

Vaste prik en weer supergenoten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andre vosmer
26 December 2021

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Timmerman
25 December 2021
René Prins
25 December 2021

Zag er goed uit en smaakte perfect. Aanrader.

Marije
25 December 2021

Per ongeluk vergeten mijn adres aan te passen terwijl ik ergens anders was. Daardoor stond de bezorger op het verkeerde adres maar was zo vriendelijk om door te rijden naar het goeie adres

Jacqueline
25 December 2021

Bezorging op tijd; sushi was lekker! Top!

Snijders
24 December 2021

Het was weer super lekker. De carpaccio roll is zo lekker!

Linda
23 December 2021
Lisette
23 December 2021

Altijd heerlijk, vers en goed warm! Top sushi

Fred Wouda
22 December 2021

Weer prima zoals altijd

ties naber
19 December 2021

Voor het eersr sushi gegeten. Dat viel wat tegen. Voorlopig geen sushi meer.

R.A. Smand
18 December 2021

Altijd super kwaliteit

Nienke
14 December 2021
Lianne Duerink
12 December 2021

Geweldig was het ik ben fan.

Jurgen
11 December 2021
Herman Bodewes
10 December 2021

helemaal goed zo

Karin
7 December 2021

Zoals altijd HEERLIJKE sushi.. Er mag alleen wat beter op de kwaliteit van de avocado's gelet worden.. Heel de rol was keihard.. =( Was niet te eten..! Verder altijd gooood!

Sharon
5 December 2021

Heerlijk. Presentatie ook erg leuk.

Marieke
5 December 2021

Superlekker en perfect op tijd bezorgd👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Top
4 December 2021
Pip Lindenberg
4 December 2021
Corine
3 December 2021
Betsie
27 November 2021
Tamara
20 November 2021

Het was heerlijk zoals altijd, alleen dit keer was de carpaccio sushi niet zo strak gerold. De sushi viel gemakkelijk uit elkaar.

Fred Wouda
16 November 2021

Was weer heel goed

S
16 November 2021

Het was weer heerlijk!

Bob
15 November 2021

Errug lekkerrrrrr

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dianne Reinders
14 November 2021

Weer super lekker. Geleverd op exact tijdstip als afgesproken. Echt top!

Jonne
13 November 2021

Heerlijke sushi, snelle bezorging

Betsie
13 November 2021

Erg lekker goede kwaliteit en perfect op tijd op zaterdag

Linda
9 November 2021

Het was weer erg lekker en sneller aangekomen dan verwacht. Wel waren we verbaasd dat we black rice hadden, want dat hadden we niet expliciet besteld. Schijnbaar krijg je dat dus standaard als je niet 'normaal' aanklikt. Erg misleidend en zo ben je dus ineens een paar euro meer kwijt, dat is jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacqueline Kok
6 November 2021

Was heerlijk, en super snel bezorgd! Voor herhaling vatbaar 😁

Tamara
6 November 2021

De sushi was heerlijk.

C
5 November 2021

Wij hebben genoten!

Heleen
3 November 2021

Snel af te halen na de online bestelling en heerlijke sushi!

W.wagener
1 November 2021

Het was weer overheerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

SushiDushi
1 November 2021

Beter dan goed, beter dan beter, beter dan dit kan niet !😍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sylvia
28 October 2021

Het was heerlijk. En snel bezorgd.

Boekhout
28 October 2021

Bezorging duurde een uur. Vind dat best lang. Eten was verrukkelijk.

-
26 October 2021
MB
25 October 2021

Sushi was heerlijk zoals altijd! De bestelde bief was koud en niet zo mals.

Fieke
23 October 2021

Heerlijke sushi, nog warm. En precies op tijd geleverd!

Bomer
23 October 2021

De sushi viel uit elkaar, vond het minder geslaagd dan anders.

Herman Bodewes
21 October 2021
Ilse
20 October 2021

Top! Kort en krachtig

Maathuis
18 October 2021

Het was weer heerlijk en op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal Heemink
17 October 2021

Heerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ewagenaar
11 October 2021
Martin
3 October 2021

Heerlijk genoten. Vers gemaakt. Keurig op tijd

Wilma wagener
29 September 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd

Mark
23 September 2021

Perfect

Dennis
20 September 2021

Super Lekkere nieuwe specials

Leontine
19 September 2021

Heerlijke sushi, echt een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bettie
19 September 2021

Erg lekker en perfect op tijd In het weekend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
19 September 2021

Erg smakelijk, goede rijst! Nb. Biefstuk was helaas koud geworden, was gokje of dit zou lukken om warm bezorgd te krijgen, desondanks lekker.

Nino
18 September 2021
Danielle
18 September 2021

Super lekker top geslaagde avond met de vriendinnen

Diny
15 September 2021

Het was weer heerlijk!

Annemieke Schmidt-Simons
14 September 2021

Keurig op tijd en super lekker!!!

Marielle
13 September 2021

Prima sushi, lekker vers en op tijd bezorgd!

fam. Bosch
12 September 2021

Degene die het bestelde heeft de dubbele portie helemaal alleen opgegeten, haar reactie: Ik vond het wel lekker! ;-)

Natascha
9 September 2021

Biefstukjes waren erg taai, zijn we niet gewend.

Marije
6 September 2021

Het was echt heerlijk!

Nathalie
5 September 2021

Het was wederom super goed! Hartelijk dank!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arno
1 September 2021

Hele lekkere sushi!

Meri
27 August 2021

Warm, op tijd, goed verpakt

G
24 August 2021
Rianne
21 August 2021

De bestelling kw sneller dan verwacht en het was heerlijk!

Mieke Jansen
20 August 2021

Heerlijke sushi en op tijd geleverd!

Holtkamp
16 August 2021
Sofie
16 August 2021
S.E.
14 August 2021

Normaal uiterst tevreden, deze keer helaas niet. We hadden ons verheugd op een heerlijke crispy chicken, er zat echter geen kip in maar donker vlees, beef o.i.d.

Frank
13 August 2021

Erg lekker 😋

Bjorn
12 August 2021

Kwaliteit is super en een snelle bezorging!!

F.O. Wouda
10 August 2021

prima kwaliteit zoals altijd en uitstekend op tijd bezorgd, compliment.

D
8 August 2021
Christine
8 August 2021

Heerlijke sushi en sashimi. Goede kwaliteit

Astrid & Jacques
30 July 2021
Hartmann
30 July 2021
Y. Nijland
29 July 2021

We hebben ervan genoten!

Anja
28 July 2021

Heerlijk sushi gegeten

Ter Ellen
26 July 2021

Wederom perfect... onwijs genoten

Ilse
25 July 2021
Babet
24 July 2021
Anja
18 July 2021

Goed verzorgd! Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bjorn
15 July 2021

Top sushi!!

Nijkerken
14 July 2021

Perfect op tijd en smaakte weer fantastisch 🥰

Audrey
13 July 2021

Altijd stipt op tijd. Verse ingrediënten, vers bereid. De beste in Hengelo!

Linda
12 July 2021

Dragonrolls waren weer top. Bakjes gember en wasabi zou iedere sushitent als optie moeten kunnen laten aanvinken, volgens mij belandt dat bij de meesten meteen in de prullenbak :)

Anoniem
12 July 2021
BeSa
7 July 2021

Was weer heel lekker

Fred Wouda
30 June 2021

het was weer uitstekend, ook de bezorging zeer correct en op de afgesproken tijd, TOP.

Pip
30 June 2021

1 sushirol viel uit elkaar. Wel top bezorging, ondanks de regen. Wel een beetje duur

Jasminum
28 June 2021
Ellen
28 June 2021

Heerlijke sushi. En super snel bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda schwab
27 June 2021

Heerlijk was het

G.kollen
20 June 2021
Vicenzoni
18 June 2021
Robert
16 June 2021

Te lang moeten wachten op de bezorging wat ten koste is gegaan van kwaliteit van de producten. Wachttijd tussen aankondiging “bezorger onderweg” en de daadwerkelijke levering ruim 45 minuten. Zowel de reactie van de zaak als de bezorger op deze slechte service waren teleurstellend en niet klantgericht. Excuses waren minimaal op zijn plaats geweest.

Mar
14 June 2021

Heerlijk en precies op tijd. Niets op aan te merken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lisette
10 June 2021

Sushi is heerlijk! Heel vers en je proeft kwaliteit!

Snellens
10 June 2021

Erg lekker Sneller levering Nette bezorgster Een aanrader

Herman Bodewes
10 June 2021
Bert
9 June 2021
Lucie
7 June 2021

Heerlijke Sushi, veel keuze. Ophalen gaat prima, dicht in de buurt. Netjes verpakt.

Jet
6 June 2021

Altijd goede kwaliteit, heerlijk en bezorging op tijd!

Ellen
3 June 2021

Ziet er erg goed uit. Goed verzorgd en zeer smakelijk. Een aanrader.

Christian
31 May 2021

Vers en heerlijk van smaak! Aanrader!

Jolande de Haan
31 May 2021

super snelle bezorging, vrolijk bezorgpersoneel en erg goed eten!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lageveen
30 May 2021
Sietske
29 May 2021

Geweldig genoten

MN
26 May 2021

Super lekkere en verse sushi. Bezorging op tijd en netjes 👌

Fred Wouda
24 May 2021

Weer heel erg smakelijk

Bjorn
24 May 2021

We bestellen hier regelmatig. Altijd lekkere sushi en nog nooit klachten gehad.

Helmuth Zwienenberg
24 May 2021

De sushi was minder dan dat we van jullie gewend waren. Ze waren wat droog en meerdere vielen uit elkaar bij het vastpakken met de stokjes. Hopelijk volgende keer weer zoals eerder.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Betsie
23 May 2021

Erg lekker En perfect op tijd zelfs in het weekend Aan te bevelen 👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A.schrijver
23 May 2021

We hebben heerlijk en smaakvol gegeten alleen we hadden de Japanse black Angus beef en dat vonden we te weinig ten opzichte van de prijs. Op de site zie je een bord met deze beef maar in werkelijkheid hadden we nog geen kwart van het bord. Groeten van Arien

Jur
23 May 2021
Maathuis
15 May 2021

Heerlijke sushi!

Melanie
14 May 2021

Heerlijke sushi en kwamen op de afgesproken tijd! De specials en dimsums zijn echt aan te raden. één van de beste sushi-restaurants hier in omstreken! Gewoon bestellen.

Herman Bodewes
14 May 2021

Wederom geweldig lekker . Makkelijk te bestellen en keurig op tijd aangeleverd Dus helemaal top

Nijkamp
11 May 2021
Slaghekke
11 May 2021

Nette vrienden bezorger en goede kwaliteit van sushi; vers. Mis aanbiedingen...

Linda
10 May 2021

Was weer heerlijk, vooral de dragonrolls 🤤 En het was nog 20 minuten eerder uiteindelijk. Top 👌🏼

Jasminum
10 May 2021

Super lekker gegeten. De sushi zag er erg goed uit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bianca Annink
9 May 2021
Wim
9 May 2021

Mooi op tijd bezorgd en erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tamara
9 May 2021

De sushi was voortreffelijk! Super vers!

Frank
8 May 2021
Merel
8 May 2021

Het was heerlijk. We hadden best veel besteld, maar alles was echt prima. Houden we er zeker in!

Linda
7 May 2021

Echt heerlijke sushi weer

Soma
3 May 2021

Ik ben super tevreden, ik ben echte sushi fan ik reis de hele land door voor lekker sushi. Maar die van jullie blijf mijn favoriet! Zeker aanrader🤗

Coen
1 May 2021

Heerlijke sushi zoals altijd, speciaal naar kyoto toe gegaan omdat ik helaas net buiten het bezorg gebied zit.

Gabriel
29 April 2021
Bb
28 April 2021
Afra
27 April 2021

Heerlijke sushi, goede kwaliteit!

VG
27 April 2021

Dit keer 1 ster minder omdat er een heel klein stukje plastic in de sushi zat. Kan gebeuren natuurlijk, het smaakte er niet minder om

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michelle
26 April 2021

Perfect

Mijke
19 April 2021

Lekker zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

de Haan
19 April 2021

heerlijk en snel geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angela
18 April 2021
Lieke
17 April 2021

Super!!

Jarno en Claudia
17 April 2021

Super snel gebracht en super lekker!

Bianca Wolf
12 April 2021
Kim
11 April 2021

Heerlijke sushi 🍣 zoals altijd met vriendelijke bezorgers👍🏻

Pinda
11 April 2021

Was heerlijk. Goede sushi, voor herhaling vatbaar 👌🏽 Helaas kom ik zelf uit Losser, maar het was het waard.

Liane
10 April 2021

Sushi als altijd heerlijk . Alleen de spicy tuna had wel erg veel peper. Had iets minder gemogen

Jacques Astrid
9 April 2021

Heerlijk

BK
6 April 2021

Eten was lekker, de kip in de poke bowl mocht wel in kleinere stukken worden gedaan (bite sizes). Voor de rest niks te klagen!

Vlutters
6 April 2021

Heerlijke sushi, goede levering en mooi opgemaakt!!

M van Asselt
6 April 2021

Superlekkere sushi en een hele snelle levering!

Anom
5 April 2021
Lianne Duerink
4 April 2021

Super tevreden ze voldoen aan je wensen. Heerlijk vers.

Victor
4 April 2021

Lekkere sushi en de rijst is tenminste niet gortdroog zoals bij een aantal andere sushi restaurants!

Maartje
4 April 2021

Heerlijk!

Marleen
1 April 2021
Van Gessel
1 April 2021

Lekker zoals altijd !!

Karlijn
30 March 2021

We hadden graag even een persoonlijk mailtje gestuurd maar helaas is nergens een mail adres te vinden! Nu voor de 3e x besteld bij jullie en het was weer heerlijk alleen de sushi met beef was erg doorbakken en heel erg taai daar baalde wij ontzettend van! Wij bedoelen dit als tip! Jullie sushi is heerlijk!

Tonny
29 March 2021

Heerlijk gegeten, en stipte bezorging (ook in Oldenzaal)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

K. Meenink
29 March 2021
Betsie
28 March 2021

Erg lekker en precies op tijd bezorgd zoals altijd Een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brunott
28 March 2021

Gerechten waren erg lekker alleen de gefrituurde garnalen waren koud.