Beoordelingen van Kyoto Sushi Hengelo

Recente recensies van Kyoto Sushi Hengelo

5 sterren na 436 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel gebracht en super lekker!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi 🍣 zoals altijd met vriendelijke bezorgers👍🏻

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk. Goede sushi, voor herhaling vatbaar 👌🏽 Helaas kom ik zelf uit Losser, maar het was het waard.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi als altijd heerlijk . Alleen de spicy tuna had wel erg veel peper. Had iets minder gemogen

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, de kip in de poke bowl mocht wel in kleinere stukken worden gedaan (bite sizes). Voor de rest niks te klagen!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede levering en mooi opgemaakt!!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere sushi en een hele snelle levering!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super tevreden ze voldoen aan je wensen. Heerlijk vers.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en de rijst is tenminste niet gortdroog zoals bij een aantal andere sushi restaurants!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd !!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden graag even een persoonlijk mailtje gestuurd maar helaas is nergens een mail adres te vinden! Nu voor de 3e x besteld bij jullie en het was weer heerlijk alleen de sushi met beef was erg doorbakken en heel erg taai daar baalde wij ontzettend van! Wij bedoelen dit als tip! Jullie sushi is heerlijk!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en stipte bezorging (ook in Oldenzaal)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en precies op tijd bezorgd zoals altijd Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren erg lekker alleen de gefrituurde garnalen waren koud.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en goede bezorgservice

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en van zeer goede kwaliteit!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld maar echt een aanrader, super zachte rijst met vooral veel vis op de sushis. Heel lekker!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijk!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushis waren heerlijk. Helaas de biefstukpuntjes veel te weinig voor een prijs van 14,- en was koud aangeleverd. Na de 1ste hap de prullenbak in. Daag 14,-

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles helemaal top en waanzinnig lekker

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier regelmatig. Heerlijke verse Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer Lekker en prima op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekkere sushi! Dit was de eerste keer dat ik bestel bij Kyoto. Normaal ga ik altijd naar de concurrent, maar nu ga ik zeker naar Kyoto zo lekker was het!!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Nog nooit teleurgesteld geweest! Aanrader!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk!!! Natuurlijk nog wat overgehouden, gaan we zo lekker nog opeten! Dankjewel!!😘

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur moeten wachten..18.23 besteld 19.25 verwacht... 19.50 bezorgd...beetje jammer Sushi werderom heerlijk👍🏼

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi. Wat mij betreft de lekkerste in Hengelo. Bezorging duurt altijd wat langer met sushi, maar daar kunnen ze niet veel aan doen.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker gegeten! De 1e keer dat wij hier besteld hebben maar heerlijke sushi ! Bezorging was goed op tijd! Dit gaan we zeker vaker doen! Top dik compliment voor jullie !

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zooooo’n heerlijkheid 🍱

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, timing was perfect. Dank je.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt wederom HEEEEEERLIJK!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi. Vers en stond op tijd klaar. We gaan hier zeker vaker bestellen.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super,lekker en altijd vers!!en een super vriendelijke bezorger

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima !

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd, mooi verzorgd en smaakt heerlijk. Kom zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!vers gemaakt perfect op tijd klaar. Top prijs kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De dragon box was heerlijk!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijke verse sushi

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging, gaan we vaker doen. De diverse californiarols, kipspies en biefstukjes waren vers en mals. Aanrader.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk zoals altijd Dit keer Voor het eerst een warm gerechten erbij besteld (angus beef) en dit was ook heerlijk maar de portie was zeer klein voor 14 euro. Dit bestellen we dus helaas niet weer.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel geleverd.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!!ga dit zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Km te beginnen, SUSHI SMOLT WEER IN DE MOND, heerlijk.. Maar.... De bezorger kon hier natuurlijk niets aan doen. We hadden voor openingstijd besteld, ivm valentijn neem ik toch aan dat jullie voorbereiding er wel is. Ik had hier alles helemaal klaar gezet om lekker om half 7 te gaan eten van jullie te heerlijke sushi. Rond kwart voor 7 gebeld. Zou de eerst volgende zijn die weg ging. Mooi, dat valt nog te doen. Helaas.... Rond 5 over half 8 werd er aangebeld. Dit kan echt niet, de zin in de sushi gaat daardoor wel weg, dat is echt verschrikkelijk omdat de sushi bij jullie zo goed is. Maar meer dan een uur later is echt niet cool, weet ook niet zeker of ik dit nog een keer wil overkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zelfs op valentijnsdag had ik mijn bestelling op tijd en compleet. Altijd goede sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ontzettend vers en topbezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekkere sushi maar meer als 2,5 uur bezorgtijd is echt teveel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi!! Super vers! Zeker een aanrader en we gaan hier zeker vaker bestellen.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi. En dan ook nog flinke rollen en stukken ook. Prijs kwaliteit en hoeveelheid zijn top. Vasthouden dit recept.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Spicy Sushi is echt een aanrader

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi. Precies op tijd bezorgd. Best spannend want wij zitten op een vakantiepark in een huisje maar was blijkbaar totaal geen probleem. Kortom: Perfect. Zou hier zeker weer bestellen als ik hier vakantie kom vieren.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd ondanks de slecht begaanbare weg. Heerlijke sushi.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit erg lekker Weer perfect op tijd gebracht ondanks de sneeuw 👍

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd bezorgd en het zag er prima uit en smaakte erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke producten en goede kwaliteit van eten! Zeker een aanrader. De bestelling was ook strak op tijd! Helemaal prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi take away in town

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk, dank

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed👌

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top!!! Bezorging duurde lang en vervolgens had de koerier moeite met het vinden van het juiste huis!? Iets beter voorbereiden op bezorgadres?

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was 45 minuten te laat. Zonder bericht . Aan de Sushi te zien had het een zware reis gehad. We zijn veel beter van Kyoto gewend, dus geen probleem kan een keer gebeuren.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker! Vooral de black angus🤤

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker goede kwaliteit En precies op tijd Aanrader

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier al heel lang, en de sushi is altijd heerlijk en vers! Blijft mijn favoriet in Hengelo. Niemand kan tegen Kyoto op in Hengelo (alleen Tao in Enschede). Alleen sushi is wel prijzig, maar dan heb je wel wat! De avocado dragon roll is het lekkerst maar heel veel lekkere rollen, ook met zalm en tonijn mmm.. Tot snel weer!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels voor de 3e keer besteld bij Kyoto. Erg tevreden. Mooie opgemaakte schalen met fijne kwaliteit Shusi. Je proeft dat het vers is. Op afgesproken tijd bezorgt door vriendelijke dame.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was geweldig! Super vers. Wij hebben genoten. Bezorging was snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi Ik geniet hier elk weekend van ze voldoen aan je wensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oprecht de beste afhaal sushi van Hengelo. De specials zijn super! Zeer mooie constante kwaliteit. Waar voor je geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer prima in orde zoals altijd

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, je werd op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en het smaakte heerlijk!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn echt vaste klanten van Kyoto.. Heerlijke sushi, zelfs mijn ouders uit Utrecht vinden deze lekkerder dan welke sushi dan ook! Echter is er 1 groot nadeel; het tijdstip waarop je besteld. Gisteren waren wij erg laat en bestelde iets over 8 uur.. Het eten kwam aan, zag er niet uit, alles lag door elkaar heen.. Ook de avocado was op veel plekken hard en de sushi rijst was doorgekookt en te smeuig geworden. Erg jammer! Als je rond etenstijd besteld, zeker op vrijdag of zaterdag, hebben ze het erg druk, duurt het wat langer, maar heb je wel écht verse sushi, i.p.v. de laatste loodjes aan elkaar geplakt. Zonde, hier zouden jullie nog aan kunnen verbeteren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas meer dan 2 uur na bestelling ( 18.00 uur) bezorgd (+/-20.00 uur) en +/- 40 min na opgegeven bezorgtijd (19.20 uur) . Helaas 1 verkeerd gerecht ontvangen: Unagi temaki in plaats van Yakitori temaki. Bewust niet gebeld.. Zal wel druk geweest zijn. Hoop de volgende keer dat levering iig rond opgegeven bezorgtijd komt. Maar gerechten waren heerlijk we hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top smaak, top service. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik rij er graag 45 minuten voor heen en weer terug. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit erg lekker en exact op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals gewoonlijk weer heerlijk

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging perfect op tijd. Sushi erg lekker en de warme gerechten waren warm zoals je mag verwachten

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers, sushi was mooi opgemaakt. Top service en vriendelijk personeel.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen, veel keuze, voor ons is afhalen makkelijk, dicht in de buurt. We hebben weer genoten.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

ziet er goed uit en smaakt vooral erg lekker

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, verse sushi!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was wederom fantastisch!!! Heelijk genoten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Op eerste kerstdag mijn bestelling om 17:00 kunnen ophalen (stond al klaar). Zoals gewoonlijk was de sushi heerlijk en alle warme gerechten waren nog warm. 1 verkeerde rol maar dat mocht de pret niet drukken. Wat mij betreft de lekkerste sushi van Hengelo.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kakelverse sashimi en kappa maki. Zoals altijd van topkwaliteit👌🏼

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was HEERLIJK!!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was ondanks de drukke tijd zoals we gewend zijn heerlijk!!!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk top gedaan. Fijne feestdagen Gr Lianne

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is echt heerlijk! Echt heel lekker. Ik heb nu 2x besteld en de bezorging duurde bij beide keren vrij lang, maar je krijgt er echt wat voor terug. Aanrader dus!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke nog iets lauwe verse sushi met verscheidene bestel opties. Iets minder saus mag misschien nog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker zoals altijd. Helaas geen reactie op mijn opmerking; buiten thuisbezorgd om korting op bedrag?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker goede kwaliteit En perfect op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd uitstekend

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel en wederom onwijs lekker. Wij zijn fan van de specials!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

weer heerlijk gegeten

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige kwaliteit, service, vriendelijkheid. Zeker weer!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit smaakte allemaal heerlijk en levering was volgens planning.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijna elk weekend haal ik de fire roll Zo lekker zaterdag was die top Dank jullie wel. Gr Lianne Duerink

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral de specials zijn heerlijk! En bezorging altijd keurig op tijd! Inmiddels al regelmatig besteld bij Kyoto en nog nooit slecht eten of slechte bezorging gehad. Aanrader!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en erg lekker. Smaakt naar meer.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: echt waanzinnig lekkere sushi! De beste van Hengelo!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! De bezorging had heel iets sneller gemogen, maar verder helemaal top!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig gemaakt en gesneden, op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en super op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Lekker vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en weer precies op tijd aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heeel erg lekkere en luxe sushi!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdige levering en erg lekker. We hebben genoten.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heeer lijk! Wederom genoten

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Geweldige toppings. Goede porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker goede kwaliteit En precies op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit x was ik minder tevreden over de sushi , was niet zo stevig gerold , viel snel uit elkaar... en de smaak was ook niet vers net als bij de eerste twee bestellingen . Beetje teleurgesteld

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk, dank

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle service en heerlijke sushi

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets aan de late kant maar de sushi is zoals altijd heerlijk! Enige min waren de sojabonen, deze waren niet echt vers.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging geplaatst om 16:55 voor 18:00. Kwamen uiteindelijk om 18:12 aan en vorige keer waren ze ook ruim een halfuur te laat. Dat is prima maar meld dat dan even. De kwaliteit van de kip is niet echt goed jullie kunnen beter krokante kip gebruiken smaakt lekkerder :) en ik vind het een beetje zonde dat er nu ui op de sushi zit het verpest de hele smaak. En als laatste mijn Maki’s vielen echt bijna uit elkaar, kan miss door de autorit komen maar Was echt slecht ... Heel zonde dit want bestel hier vaker maar dit viel me echt tegen :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit. Erg lekker Perfect op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk! Geen andere woorden voor. Voor het eerst hier besteld, maar ik ga absoluut vaker bestellen hier. Edamame viel alleen wel een beetje tegen qua hoeveelheid en de prijs die je ervoor betaalt.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en perfect op tijd bezorgd!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd ✅ Lekker op smaak ✅ Zelf niet hoeven te koken ✅

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was op tijd we hebben genoten van wat we besteld hadden. Aanrader

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld en elke keer weer prima👌

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en erg lekker

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb weer genoten! Heerlijk!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg droge, het leek wel een paar dagen oude, sushi.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, zoals altijd! Sushi van hoge kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi... lekker vers en snel geleverd .. ik raad Kyoto sushi zeer zekers aan. . Het was de 1e keer dat we hier bestelden.. En volgende keer zekers weer..

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles is gewoon precies zo als het hoort te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De Sushi heeft ons erg goed gesmaakt. Wij vonden het erg lekker. Ik had een bestelling geplaatst voor 18.15 afhaal. Dit was ook stipt om 18.15 klaar, erg fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en binnen 30 minuten keurig gebracht.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste afhaal en bezorgsushi van Twente. Goed te proeven dat het vers is en goed op temperatuur. Tot nu toe altijd op tijd!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Poke powls zijn een goede portie voor een maaltijd. Heerlijk😃

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super attente bezorger. Geef m de complimenten.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great quality sushi and other bites with on-time delivery service.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De vorige keer waren de sushi’s echt perfect (Daar betaal ik graag iets meer voor), deze keer waren ze oké, maar niet geweldig. Jammer, andere kok, mindere dag?

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi! Vers en veel variatie, het liefst eten we dit dagelijks.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker👌 Altijd een goede keus om bij Kyoto sushi te bestellen

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken geweldige sushi. Dit keer was de garnaal in de sushi bijna zwart gebakken, bij alle 3 de rollen. Was echt niet lekker en konden het niet wegkauwen. Uiteindelijk ruim de helft weggegooid.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi werd snel bezorgd, was ook best lekker, ik vond de prijs voor de japanbox wel aan de hoge kant waarnaast we ook mog eens 3 euro bezorgkosten moesten betalen.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, optijd bezorgd. Aanrader!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks kleine vergissing in bestelling wat bijzonder galant opgelost is door Kyoto, kunnen wij alleen maar zeer tevreden zijn. Heerlijk gegeten en zeer de moeite waard.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn. Perfect op tijd (donderdag 19.15 uur) en de sushi was heerlijk. Top kwaliteit. Gewoon eens proberen.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en exact op tijd bezorgd!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle verzending.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, top.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit erg lekker En weer perfect op tijd

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Regelmatig bestellen we bij jullie maar helaas was het dit keer niet de kwaliteit die we van jullie gewend zijn.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt niet lekker. Rijst niet goed qua structuur en de tonijn was kwalitatief slecht. Sterke geur en grove structuur. Echt niet lekker. De rollen waren ook slordig in het bakje. Wij bestellen hier nooit meer

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was slecht.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, vlot gebracht.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi’s, we hebben ervan genoten. Lekker vers

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi zoals altijd!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar op de afgesproken tijd en was erg lekker. Wel een heel forse prijsverhoging en het was al niet goedkoop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bepaalde gerechten veel te duur voor wat je krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind jullie sushi uitstekend maar wel iets te prijzig. Ook het in rekening brengen van bezorgkosten op bestedingen van 50 euro of (veel) meer voelt niet zo goed. Verder mis ik een spaar cq kortingsactie. Beloon je vaste klanten! Groet!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ons betreft de beste sushi take away van Hengelo! Wij houden niet van mayo in/op de sushi en die laten ze er dan ook uit, waardoor het veel Japanser smaakt. Pure genieten. Itadakimasu!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd goede kwaliteit Zeker een aanrader

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds prima sushi. Dit keer ook de Japanse black angus beef besteld. Op papier krijg je 200 gram, bij weging bleek het bakje met inhoud 164 gram te wegen waarvan 27 gram verpakking. Ik vind € 14 voor 137 gram vlees wel heeeeeeeeeel erg veel. Via de voicemail gereclameerd maar tot op heden geen reactie. Jammer, gemiste kans want ik vraag me af of ik hier nogmaals ga bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was weer heerlijk!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

👍

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers. Goede kwaliteit. Mooie schaal

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en perfect op tijd

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goed op gehoopte gehouden van het tijdstip van bezorgen. De vriendelijke jongeman kwam zelfs nog iets eerder dan de eerst aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd gebracht en heerlijk klaar gemaakt.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vertrouwd goed.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur later dan de opgegeven tijd bezorgd

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg smakelijk, jammer dat het zo duur is.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer dat we bestellen is het heerlijk!! Dankjulliewel

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi, goed van smaak. Persoonlijke wensen in opmerkingenformulier (geen mayo) zijn goed verwerkt. Bestelling iets eerder dan verwacht (45min ipv 60 min bij opgifte "z.s.m.") dus heel fijn.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Correcte levering. Heerlijke sushi!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastische sushi, kwalitatief een van de beste (afhaal)restaurants in de regio! Wij blijven altijd terug komen, erg tevreden!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top lekker sushi !!!!!!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de brand toch nog snelle levering

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar te weinig.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half zeven besteld Acht uur geleverd We hadden een kleine bestelling Maar het was wel op een zondag Heerlijk zoals altijd !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb op zondag 10 mei besteld ( moederdag) Je weet dat het dan wel drukker kan zijn, maar ik heb om 17.11 besteld en om 19.10 kwam het eten.......is wel een beetje laat. Is wel excuses gemaakt maar effe een belletje zo van het komt wat later was al genoeg geweest...en ik ben misschien wat ouderweds maar als je voor een x aantal bedrag besteld krijg je bij de meesten een kleine attentie.........Misschien een tip? Voor de rest is het eten heerlijk, wat ik wel minder vond is dat ik 14 euro moest betalen voor een zeer maar ook zeer kleine portie rundvlees. Dat ga ik niet weer opnieuw bestellen. Smaakte trouwens prima maar veels te duur voor wat je krijgt. Al met al, het eten is er heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi uitstekend. Logiestieke traject zeer goed

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassende sushibox. Netjes bereidt , warme hapjes nog warm. Top.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. De bezorging was netjes op tijd.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soja bonnen waren te gaar gekookt. Sushi was heel lekker.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg goed. Sushi erg vers en heerlijk van smaak. Bezorging ruim op tijd. Hartelijk dank!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is zo heerlijk elk weekend weer jammer dat je geen punten kan krijgen Zodat je korting of gratis iets kan uit zoeken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is prima. Tis niet geweldig maar ook niet slecht.. gewoon prima Hoeveelheid Gember stond niet verhouding, waardoor we al snel zonder zaten, wat erg jammer is. Bezorgen duurde bijna 1,5 uur. En kon nergens een telefoonnummer vinden waar ik naartoe kon bellen met vragen. Al met al prima sushi

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer top!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en helemaal volgens gewenste tijd. Was in deze Corona tijd namelijk een verjaardagscadeau.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik zou om 18.30 mijn bestelling op komen halen. Ik was echter al wat eerder klaar met werk dus kwam rond 18.15 aan. Toen stond mijn bestelling al klaar in een tasje op de toonbank. (Hoe lang al? )Met carpaccio en zalm. ( en de zon die scheen). Als ik om 18.30 was gekomen zou het dus nog 15 min langer in de zon hebben staan wachten zonder dat ik dat had geweten. Maar hopen dat het er niet al veel langer stond en ik er ziek van wordt.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat moet je er van zeggen? Gewoon TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en ruim op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en ruim op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw, we waren echt verrast van de kwaliteit sushi die we hebben besteld! We hadden echt wat lagere verwachtingen, vast vooraf klaargemaakt, maar je proefde echt dat het verse sushi is. Echt heel erg verrast en we bestellen zeker weer eens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is vers en de smaak prima. Dat moet gezegd! maar anderhalf uur levertijd is wel heel lang en het voelt niet prettig dat je dit past ziet na de betaling. Tot slot was de sushi wel heel strak in de bakjes geperst. Doet aan de smaak niets af maar bij sushi gaat t ook om de beleving hè en dan is een half uit elkaar vallende rol met je vingers eten niet de tóp wat mij betreft. Maar nogmaals, de smaak is goed.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging op afgesproken tijd. Wat krap in de bijgeleverde stokjes. Dat was jammer.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch. Al meerdere keren sushi besteld hier maar echt heerlijk!!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en prima kwaliteit.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goede kwaliteit en ondanks Pasen exact op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Verse producten en supperlekker klaargemaakt!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi gegeten.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd ! Kwartier sneller dan werd aangegeven bezorgd. Top!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de family Box de Luxe en een aantal bijgerechten besteld. Wat hebben we genoten. De sushi was super vers en onwijs lekker. Ik durf te zeggen dat zij de een van de beste sushi bereiders uit de regio zijn. door omstandigheden hebben wij een beroep moeten doen op hun service en flexibiliteit. Dat was met 1 woord: uitmuntend.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! Bezorging was op de verwachte tijd bij ons! Aanrader 😁👍

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker precies op tijd gaan we zeker vaker doen

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd Keurig verpakt En super goede kwaliteit aan te bevelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en in 1 woord weer verrukkelijk!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde anderhalfuur voordat het eten er was. Toen het eten er eindelijk was, was het koud. ☹

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi jo🤟

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren heel tevreden. Het heeft heerlijk gesmaakt 💖

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goeie sushi , heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supervers en echt genieten! Niet goedkoop, maar dat proef je.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk 😋👌🏻

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekkere sushi!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top zoals altijd

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed salami fire roll. Bestel elke weekend ik geniet goeie bezorging netjes.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd top, vaste klamt bij Kyoto..! Laatste tijd vaak de advocado slecht.. Was donker bruin en liep bijna van de sushi af.. Jammer als je bijna 3 rollen hebt.. Next time better??

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijke sushi.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer goed, warme gerechtjes iets te veel afgekoeld. Ik zou verhuizen naar het centrum ;)

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

:-)

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon, erg lekker😄

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit smaak heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot de vorige keer prima op tijd! Ik had de carpacciosushi besteld. Wel prijzig maar vorige keer zo lekker dat ik dacht dat heb ik er wel voor over. Helaas was het lang niet zo lekker als de keer ervoor. Het leek heel snel gemaakt. Nauwelijks saus. Alles lag door elkaar. De rijst was veel droger dan vorige keer. Denk niet dat ik weer hier ga bestellen. Voor zoveel geld verwacht ik wel wat meer kwaliteit.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was netjes en snel geleverd en was goed van smaak. We halen dit zeker weer

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Nieuwe sushi op de kaart en echt een aanrader!!

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk alleen was alles door elkaar geschud en was het een smeerboel. Alles zat aan de deksel jammer. Misschien de bezorger te hard gereden.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd. Smaak en kwaliteit was ruim voldoende

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en het eten was top! Bezorger had alleen per ongeluk teveel bezorgd. Geprobeerd telefonisch contact te leggen maar dit is helaas niet gelukt. Jammer genoeg hadden we al genoeg gegeten en hebben we de extra (warme) gerechten helaas moeten weggooien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van hengelo! Lekker vers en warm. Bezorging mooi op tijd. Ik bestel steeds vaker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rolletjes waren niet goed gesneden. De ene was heel breed, de andere was veelste dun. Dit was bij de vorige bestellingen ook. De sushi smaakt heerlijk. Maar het is wel erg jammer dat je sommige stukjes dus niet kunt eten. Heb via de chat, dit terug gekoppeld, hier kwam helaas geen enkele reactie op.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg de verkeerde bestelling! Dan zoek je een nummer op de website maar deze is niet te vinden om jullie te bereiken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg door elkaar gerammeld en was helaas niet compleet .. we misten een gerecht en we konden niet bellen !

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk goed van smaak vers geweldig genoten.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super, erg blij met aangeven verwachte bzorgtijd

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

lekker 👍🏼

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

19.20 sushi besteld. Krijg ik om 19.35 te horen dat het pas 20.40 bezorgd wordt. Jammer dat dit niet eerder aangegeven wordt en dat je ook niet kan reageren op de mail. Nergens mail gegevens online. Gebeld. Gelukkig de bestelling toen wel kunnen annuleren. Maar jammer als je je op sushi hebt verheugd.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestelden rond 19.30 uur en daarna kregen we pas nadat we hadden besteld de bezorgtijd te horen; dit zou rond 21.05 zijn. Ik had dat liever tijdens of vooraf het bestellen geweten. Ik wil nl niet 1,5 uur wachten op eten.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk, vers. bezorging duurde wat langer dan gewend

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, snelle nette bezorging Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal onze favoriet. Helaas viel het gisteren iets tegen. Bezorgen duurde 1,5 uur. En bij 2 stukken zat een lange blonde haar in de sushi rol. Verder smaakte het wederom heerlijk.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekende prijs kwaliteit verhouding, zeer smakelijk.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!!! :) Heerlijk van smaak en goede kwaliteit!

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd snel bezorgd en het smaakte heerlijk

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en levering op aangegeven tijd!!

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer dat de pasteitjes erniet waren verder was het goed en lekker

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi rijst was niet goed gekookt. Smaak viel erg tegen.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelijk gebeld met Kyoto Sushi. De veggi rol smaakte namelijk naar schimmel. Of dit de omelet, de komkommer of de tofu was, geen idee. Aangegeven om dit wel even na te proeven, ook voor eventuele volgende klanten. De jongeman aan de telefoon gaf aan mijn gegevens te noteren en dat ik bij een volgende bestelling kon aangeven dat er iets niet goed was gegaan en een rol gratis zou meekrijgen. Prima afhandeling al gaf het op de gehele bestelling wel een domper, de smaak blijft toch even en was erg onprettig! En je mist toch wat sushi. Hopelijk de volgende keer geen problemen🙂

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals de keren eerder was de sushi goed. Er is een zeer ruime keuze aan maki’s, roll’s etc. Alleen was de temperatuur van de sushi hoger dan anders, wellicht is de tropische buitentemperatuur hier debet aan.

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was goed en lekker alleen het flesje saus was lek

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Good sushi! Enjoyed it.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd geleverd en erg smakelijk en vers zoals altijd!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers ongelofelijk top weer.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten de soja saus, gember en wasibi en de stokjes :)

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege verhuizing is bestellen bij direct sucho te duur. Daarom hier besteld. Ik woon op 5 min afstand, heb niets bijzonders besteld maar moet wel een uur wachten. De kwaliteit is ook minder de sushi is minder gevuld en niet af. Jammer want het is niet goedkoop.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding erg goed! Vers, goede porties etc. Erg tevreden

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was niet klaar toen ik het kwam ophalen. We moesten een extra 10 minuten wachten wat ongewoon is. Normaal staat het er al. En het personeel wat een beetje in de war. Bovendien was het aan de prijzige kant voor wat we kregen. In verhouding een beetje tè duur. Moet wel zeggen dat het erg lekker was. Ach ja misschien was ik te kritisch aangezien ik erge trek had en onder tijdsdruk stond ivm mijn te vIeren verjaardag.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed alleen jammer dat het doorelkaar geschud was. Ook een uur en drie kwartier op gewacht.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi box was heerlijk, maar we hebben ook de crispy inside en out side besteld en die leek al wel een dag oud, de crispy was geen crispy meer, maar taai en muf heel jammer. Volgende keer niet meer bestellen.

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom geweldig!!!!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sashimi viel erg tegen, was niet lekker.

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvolle sushi! Meerdere keren besteld en tot nu toe altijd snelle bezorging, ondanks weekenden en bezorging naar andere stad (Oldenzaal).

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk!

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, wij komen vaker!

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes en snel gebracht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een paar stukjes sushi na, waarvan de buitenkant (het zeewier) wat taaier was en iets minder smaakte, was het verder erg lekker

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi!! Absoluut een aanrader. Wel jammer dat er geen spaarsysteem o.i.d. is voor vaste klanten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Goede kwaliteit. Bezorging kon sneller, maar waarschijnlijk was het druk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je moet even wachten maar wederom voortreffelijk gegeten

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1.15 min moeten wachten...

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geachte, bestelling net gebracht bij openen zie ik dat er een halve Fried ebi rol in zit !!!! Ik had een hele besteld en betaald.graag nazenden dank u. Is al een keer eerder gebeurd helaas,vr.groet Anne brouwer Op zo 17 feb. 2019 om 18:20

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Echter wel lang gewacht. Pas na ruim anderhalf uur wachten werd het eten bezorgt. Verder absoluut voor een aanrader

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Altijd vriendelijke bezorgers en smaakt goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief erg goede sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en goede kwaliteit!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten zoals altijd! Levering was na een uur, denk door drukte ivm zondag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was precies op afgesproken tijd. Prijs kwaliteit verhouding viel ons erg tegen. Voor ons geen Kyoto sushi meer.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd rekening gehouden met wensen die wij hadden ivm een zwangere in ons midden, dat was erg fijn dat dit kon! De sushi was heerlijk en de bezorgtijd viel erg mee op een vrijdagavond! Al met al wij gaan weer bestellen bij Kyoto!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snel bezorgd.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk vooral de rollen maar bij de rock en roll mag de chips er los bij omdat het slof was Gr Lianne

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De serivis was top ! Alleen de rijst was te hard en niet lekker smeuïg, boontjes waren koud en niet zoals ze hooren.

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi! Wij zijn fan

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna anderhalf uur moeten wachten, bestelling leek afgeraffeld en was niet oo temperatuur, dit ben ik niet gewend van KS, kwaliteit was goed

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Crispy roll niet crispy. De unagi nigiri was een beetje taai. En tussen de gember zaten uitgedroogde plakjes.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

??????

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst was niet goed gekookt.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en stipt op tijd bezorging, we hebben ervan genoten.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Voor herhaling vatbaar :)

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd geleverd en super lekker. Heerlijk vers. Itt de andere bezorgende sushizaken in Hengelo/Oldenzaal de laatste tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Was snel klaar en erg lekker

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorg tijd was 70 minuten. Ook jammet dat er geen bericht werd gedaan dat de bestelling wat vertraagd is. Gelukkig is de sushi zelf erg top!

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker hoor!

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten en wederom super vers. Mooi afgegarneerd. Zo hoort het te zijn.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, snelle levering

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeeerlijk!

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel goed. Ik had na mijn bestelling nog even gebeld omdat ik peringeluk wat verkeerds had besteld, dit was geen probleem en gelijk opgelost. De bezorger was op tijd !! Gaan hier zeker vaker bestellen!!

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig goede sushi! Uitstekende levering. Ga zo door Kyoto!

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik heb niet lang moeten wachten op de sushi. Bestelling was compleet en bovendien erg smakelijk

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste thuisbezorgd sushi uit de regio. Kwaliteit was erg goed.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Super snel en super kwaliteit!

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelden Sushi en vroegen of het ook een uurtje voor openingstijd kon worden bezorgd. Geen probleem, perfect op tijd bezorgd in Oldenzaal.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet gekregen wat ik besteld had. Geen e-mail en telefoonnummer kunnen vinden.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg tevreden over kwaliteit en bezorging. Enige aanmerkingen waren dat bij de portie sashimi, de tonijn deze keer erg dun was gesneden en er miste een plakje. De temaki in verhouding erg veel sla bevatte....

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, jammer dat een paar rollen door de transport licht beschadigd waren.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi! Een aanrader ??

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is echt heel lekker. Bestel hier regelmatig. Bezorging altijd goed. Echter vond ik vandaag een haar in mijn sushi, dat verpeste toch wel echt mijn eetlust...

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 1uur en 30min moeten wachten op de bestelling! Normaal is de bezorging rond de 45min.. Klein puntje van aandacht!

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere tokio sushi box. Vers en zeer goed van smaak

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerljke kwalitatieve sushi! Aan de ene kant redelijk geprijsd, maar zeker waard voor je geld. Laten bezorgen. Bezorger was er zelfs binnen een half uur! Sowieso een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld en het heeft ontzettend lekker gesmaakt. Altijd jammer als het op is ?

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super super lekker en super vers! Het is een nette en schone zaak met vriendelijk personeel. Echt een aanrader

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Formaat is prima, de vulling is kwalitatief goed. Niets op aan te merken! Klasse

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren sushi en 5 sterren service!

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi, beter dan alle restaurants in de buurt (o.a. Kami, Asaka, Blue Sakura). Vis is erg vers en smaakvol, smaken passen allemaal goed bij elkaar. Rijst valt niet uit elkaar, maar is zeker ook niet te plakkerig.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker. Bestellen via de site is wel echt een afgang. Klopt echt niks van.

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was met zorg bereid en smaakte prima. De bezorger was stipt op tijd.

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde een uur tot het bezorgd werd, helaas werd ik niet ingelicht over hoe lang het bezorgen zou duren. Zat een hard stukje in de sushi, maar ondanks dat wederom heerlijk!

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Zoals altijd. Juiste temperatuur, goede kwaliteit vis en de juiste verhoudingen.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Snel geleverd en lekker vers! Een van de betere sushi’s aan huis Wel aan de dure kant maar het is het waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldige sushi!

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had voor 1800 bezorging sushibesteld, om 10 over 6 gebeld of de bezorger onderweg was. Kreeg vervolgens te horen dat de bestelling niet goed was doorgekomen. Uiteindelijk ruim een half uur te laat bezorgd waardoor 1 persoon niet mee kon eten. Jammer. Smaakte goed.

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na verkeerd gaan van online bestelling, niet binnengekomen bij hun. Gebeld en ontzettend netjes opgelost, tegen een kleiner tarief binnen een half uur nog mn bestelling gekregen. Bedankt voor de alsnog hele goede service!